ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα. Φοίτησα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην παιδαγωγική επιστήμη. Είμαι επιτυχούσα του ΑΣΕΠ. Από το 2001 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε Αρχαία (γνωστό – άγνωστο), Νέα Ελληνικά -Έκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία, Λατινικά, . Από το 2004 και εξής έχω εργαστεί σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Το 2011 εργάστηκα ως εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα «Οδυσσέας – Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό» του Υπουργείου Παιδείας που διοργανώνει το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Κατοικώ μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης, είμαι παντρεμένη κι έχω ένα παιδί.

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.
Προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Δωρεάν, πλούσιο σώμα σημειώσεων, σύγχρονο και ενημερωμένο υλικό από το διαδίκτυο  και πολλαπλά τεστ προσομοίωσης για την Γ’ λυκείου. Έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης με σκοπό την επανάληψη και εμπέδωση της ενόψει των εξετάσεων. Συνεχής υποστήριξη του μαθητή σε συνεργασία με τον γονέα. Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα χωρίς καμιά δέσμευση για τον εκπαιδευόμενο. Διδασκαλία είτε ατομικά είτε σε γκρουπ έως τριών ατόμων (ο μαθητής μπορεί να επιλέξει κάποιον συμμαθητή του), που διαμορφώνουν ακόμα πιο χαμηλά τις ήδη συμφέρουσες τιμές για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας σε άτομα ξένης εθνικότητας για αρχάριο και προχωρημένο επίπεδο. Δωρεάν σημειώσεις, δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα χωρίς δέσμευση, ατομικά και ομαδικά μαθήματα.Εξειδικευμένη διδασκαλία σε επαγγελματίες και όχι μόνο που θέλουν να βελτιώσουν την εκφραστική τους δεινότητα. Βιωματική και όχι γραμματολογική προσέγγιση της γλώσσας.


Τηλ. Επικοινωνίας: 6972350017

Πόλη Εργασίας: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Απαγορεύεται η αντιγραφή ή η αναδημοσίευση μερική και ολική χωρίς την αναγραφή της πηγής (ιστοσελίδα). Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναδημοσιεύσετε οτιδήποτε με την προϋπόθεση ότι θα παραθέσετε την πηγή σας.